In Heartbreak Hotel relaxed iets drinken en lekker eten!

De naam zegt het al, Elvis is still alive and kicking in Oosterend op Terschelling. Het strandpaviljoen Heartbreak Hotel is ingericht in de stijl van de vijftiger en zestiger jaren. Uit de boxen komt muziek van Elvis Presley, Johnny Cash, Chuck Berry en nog vele anderen!

De ligging van Heartbreak Hotel kan niet mooier. Het is gelegen aan het brede witte Noordzeestrand, aan de rand van natuurreservaat de Boschplaat; een van de diamanten van werelderfgoed Waddeneilanden.

De menukaart is samengesteld uit Amerikaanse en Terschellinger ingrediënten. De homemade Burning Love Burger XL ontbreekt uiteraard ook dit jaar niet. Benieuwd wat er nog meer op staat? Bekijk snel de menukaart: https://heartbreak-hotel.nl/menukaart/

Uw gastheer in Heartbreak Hotel: Cedric Hartendorp

Gastheer in Heartbreak Hotel is Terschellinger Cedric Hartendorp. Hij begint op 16-jarige leeftijd als ober en neemt in 2009 het stokje over van Flang, oprichter van Heartbreak Hotel. Cedric: “Ik hou van Terschelling, van de zee, de duinen en het strand. En als je dan hier mag werken, op deze plek, dan voel je je een bevoorrecht mens. Ik leef hier te midden van de elementen en voel mij zelf ook helemaal in mijn element.”

Kijk hier voor een Impressie

Spaans restaurant De Reis in Hoorn

Kijk niet raar op wanneer u deze horecaman in hart en nieren een keer tegenkomt in Tapasrestaurant De Reis, in het hartje van het nabijgelegen pittoreske dorpje Hoorn. Daar zwaait Jaap Vis de scepter, maar Cedric en Jaap zijn zowel in Heartbreak Hotel als in De Reis elkaars vennoot. Ze doen dus soms zeg maar aan bi-locatie.

Specialiteiten van Spaans restaurant De Reis zijn uiteraard de Tapas en de Paella’s. Kijk ook in de uitstekende wijnkaart, of geniet van huis-gemaakte Terschellinger Sangria. De Reis is gevestigd in een authentieke Terschellinger boerderij. Waar vroeger de koeien werden gemolken staan nu robuuste houten tafels en stoelen op een hardhouten vloer.

Het ruim opgezette en kleurrijk ingerichte restaurant is het gehele jaar geopend. Binnen is er plaats genoeg en buiten beschikt De Reis zover een zonnig en schaduwrijk terras. Heerlijk buiten eten dus! O ja, voor de kids is er keuze genoeg uit speciale menu’s voor hen!

Ga naar Website

Restaurant de Boschplaat

Restaurant de Boschplaat is al jaren een begrip in het dorp Oosterend op Terschelling. In de vroege jaren bevond zich een herberg in het pand en daarna heeft het gefunctioneerd als een eetcafé voor alle natuurliefhebbers en toeristen. Sinds 2017 is het concept veranderd naar Steak & Pancake, maar gaat het restaurant nog wel verder onder dezelfde naam “De Boschplaat”.

De authentieke emaille borden zorgen voor een warme en gemoedelijke sfeer. U kunt hier terecht voor koffie met gebak, lunch, borrel of diner. In de zomermaanden kunt u ook genieten van het mooie weer op het terras aan de westkant van het pand. Wij zien u graag snel in het restaurant of op het terras van restaurant de Boschplaat!

Ga naar Website