Skip to main content

In Heartbreak Hotel relaxed iets drinken en lekker eten!

De naam zegt het al, Elvis is still alive and kicking in Oosterend op Terschelling. Het strandpaviljoen Heartbreak Hotel is ingericht in de stijl van de vijftiger en zestiger jaren. Uit de boxen komt muziek van Elvis Presley, Johnny Cash, Chuck Berry en nog vele anderen!

De ligging van Heartbreak Hotel kan niet mooier. Het is gelegen aan het brede witte Noordzeestrand, aan de rand van natuurreservaat de Boschplaat; een van de diamanten van werelderfgoed Waddeneilanden.

De menukaart is samengesteld uit Amerikaanse en Terschellinger ingredi├źnten. De homemade Burning Love Burger XL ontbreekt uiteraard ook dit jaar niet. Benieuwd wat er nog meer op staat? Bekijk snel de menukaart:┬áhttps://heartbreak-hotel.nl/menukaart/

Uw gastheer in Heartbreak Hotel: Cedric Hartendorp

Gastheer in Heartbreak Hotel is Terschellinger Cedric Hartendorp. Hij begint op 16-jarige leeftijd als ober en neemt in 2009 het stokje over van Flang, oprichter van Heartbreak Hotel. Cedric: “Ik hou van Terschelling, van de zee, de duinen en het strand. En als je dan hier mag werken, op deze plek, dan voel je je een bevoorrecht mens. Ik leef hier te midden van de elementen en voel mij zelf ook helemaal in mijn element.”

Kijk hier voor een Impressie


Strandverkiezingen 2024
 

Ook dit jaar zijn de jaarlijkse strandverkiezingen weer van start gegaan! Deze verkiezingen worden gehouden voor onder andere het mooiste, schoonste en beste Strandpaviljoen van het jaar.

Wij maken graag een kans op deze mooie titel! 
Klik hier om te stemmen!
close-link
Strandverkiezingen 2024